Nyheter
 

Norske Tennisveteraner
Nedre Høn terrasse 3
1384  Asker
Sekretær: Elin Nilssen
E-post: elin@norsketennisveteraner.no
 

NTF TOURNAMENT SOFTWARE

 

MEDLEMSREGISTER 

TERMINLISTEN

22.-24. okt
LST HøstCup, Stavern
29. okt-2. nov NM inne OTA
5.-7. nov
Nordisk Mesterskap, SALK Stockholm
12.-14. nov Hemingdoublen
17.-21. nov Arktisk Lys, Tromsø
3.-5. des NTV-Cup, Nordstrand
10.-15. mars : NM inne 2022, OTA
17. sep-1. okt : Mallorca 2002
 
Nyheter
Rapport fra 80-laget i VM

Sverre Worren har skrevet rapport fra VM for SuperSeniors for herrene på 80-laget.
22.09.2019
 

RAPPORT FRA VM FOR SUPER-SENIORS  UMAG, KROATIA

15.-19. SEPTEMBER, 2019 - HERRER; KLASSE 80+.

Med 17 deltakerland ble de innledende kampene spilt i 7 grupper bestående av 2 grupper med fire lag og tre med tre lag. 7 nasjoner ble seedet i hver sin gruppe. Seedingen skal sørge for at de beste lagene ikke møter hverandre før i sluttkampene. Det er ITF-poengene som avgjør seedingen, men i år ble det nærmest fiasko for dette systemet. Chile stilte med verdensmesteren individuelt i 75+ klassen for to år siden, Jaime Pinto-Bravo, på førsteplass, men Chile ble ikke seedet. Australia var blant spillerne den store favoritten. Men trekningen ga det resultat at Australia og Chile havnet i samme gruppe med Østerrike og Norge. En maksimalt uheldig trekning for oss. Chile vant alle sine fem  kamper 2-1, inkludert finalen mot Tyskland. Pinto-Bravo ga fra seg til sammen fire (!) games i sin fem singler, halvparten av dem til Norge, og samme spiller dro i land samtlige doublekamper med sin partner. Jeg har aldri tidligere opplevd en så dominerende spiller i et veteran-vm for lag. Norge klarte å ta tredjeplassen i gruppen med seier 2-1 over Østerrike. I plasseringskampene ble Norge seedet, og etter seire mot Irland (3-0) og i avsluttende finale om 11.plassen, igjen 2-1 mot Østerrike.

På det norske laget spilte Sverre ener i alle kamper, Pål toer i de fire første og Arne slapp til i single i siste kamp. I en alder av 85 imponerte Pål med godt spill, særlig var han god da han slo Chiles toer. Arne (84) var en fin støtte for laget og fikk sin seier i doublen mot Irland. Alle våre kampresultater ligger inne på ITFs hjemmesider.

Vi hadde et utmerket opphold i Umag, oppholdsvær hele uka, og det var veldig hyggelig å treffe gamle tennisvenner igjen og få nye. Den sosiale biten er ikke den minst viktige.  Pål og Arne ser nå fram mot deltakelse i 85+ neste år på Mallorca .

Sverre Worren
 

© 2021 Norske Tennisveteraner    Nedre Høn terrasse 3, 1384  Asker    Sekretær: Elin Nilssen    E-post: elin@norsketennisveteraner.no

Personvernerklæring