Norgesmestere
 

Norske Tennisveteraner
Nedre Høn terrasse 3
1384  Asker
Sekretær: Elin Nilssen
E-post: elin@norsketennisveteraner.no
 

NTF TOURNAMENT SOFTWARE

 

MEDLEMSREGISTER 

TERMINLISTEN

3.-5. des NTV-Cup, Nordstrand
22.-23. jan Double, Drøbak
10.-15. mars : NM inne 2022, OTA
17. sep-1. okt : Mallorca 2022
 
Norgesmestere
Mallorca 2021


Årets Mallorca-tur er gjennomført, og her får vi en rapport fra årets tur fra Thomas Wettergreen:
10.10.2021
 

 

Endelig kunne vi reise til utlandet igjen. Årets Mallorcatur gikk som planlagt fra 11.09-25.09. 27 deltagere første uken og 28 deltagere andre uken var med og gjorde turen fantastisk hyggelig. Tennisakademi første uken, som også inkluderte landskamp mot Danmark, og turnering i uke to med mange morsomme og spennende kamper. Flotte varme kvelder på terrassen med musikalske innslag av Morten Halle og Marit Tovsen Halle utgjorde et høydepunkt.

Grusbanene er fantastiske og helt i verdensklasse, selv om det innimellom kom noen heftige regnbyger som la banene helt under vann. Etter ca tre timer var banene spilleklare igjen, også med god hjelp fra norske deltagere som har det i blodet med å klargjøre baner etter regn. Forøvrig var været og temperaturen strålende som det er i Spania og Mallorca på denne tiden. Hotellanlegget er flott med flere bassengområder, restauranter, treningssenter og mulighet for mange andre aktiviteter.

Stranden på nedsiden av hotellet ble flittig brukt av norske tennisspillere og det er kort vei inn til nærmeste sjarmerende småby, Cala Ratjada. Det er en dansk gruppe med tennisveteraner som er der samme uken som oss, det har de vært i 25 år. De utfordret oss til kamp da vi var der sist i 2019 i double og mixeddouble, da vant vi 7-3. I år ble det kamp igjen og Norge slo Danmark 9-3. Kampen ble avsluttet med en hyggelig samling av nordmenn og dansker i baren etter middag med utdeling av små gaver til spillere som hadde utmerket seg på forskjellige områder. En meget hyggelig tradisjon som vil fortsette de kommende årene.

Oppholdet ble avsluttet med en flott bankett med premieutdeling, taler og allsang. Neste år går turen fra lørdag 17.09 til lørdag 01.10. Invitasjon og påmelding åpner i midten av januar, da er det er bare å glede seg og begynne å planlegge neste års tennishøydepunkt.

Thomas Wettergreen 10.10.21 

© 2021 Norske Tennisveteraner    Nedre Høn terrasse 3, 1384  Asker    Sekretær: Elin Nilssen    E-post: elin@norsketennisveteraner.no

Personvernerklæring