Medlemskap
 

Norske Tennisveteraner
Nedre Høn terrasse 3
1384  Asker
Sekretær: Elin Nilssen
E-post: elin@norsketennisveteraner.no
 

NTF TOURNAMENT SOFTWARE

 

MEDLEMSREGISTER 

TERMINLISTEN

30. apr-2. mai Prinsdal - avlyst
7.-9. mai Stabekk
21.-24. mai
Pinseturneringen, Drøbak
11.-13. juni Kolbotn
18.-20. juni
Midnight Sun Cup, Bodø
25.-27. juni Nesøya
30. juni-4. juli Stavern SommerCup
29. aug-11. sep
VM Seniors (50-55-60+)
3.-5. sep
Trøndersk Veterantreff
24.-26. sep NTV-Cup, Nesodden
2.-3. okt
Doubleturnering i Drøbak
15.-17. okt VBTK, double
22.-24. okt
LST HøstCup, Stavern
29. okt-2. nov NM inne OTA
12.-14. nov Hemingdoublen
17.-21. nov Arktisk Lys, Tromsø
 
Medlemskap
Oppdatering Mallorca-turen

Kjære Mallorcatur-deltager.

Her er en oppdatering på tennisturen i september fra Thomas Wettergreen. 

29.04.2020


 

Kjære Mallorcatur-deltager.

Her er en oppdatering på tennisturen i september:

Vi er fremdeles i en situasjon hvor korona viruset preger livet vårt, men vi har nå blitt vant til restriksjonene vi er pålagt, både på og utenfor tennisbanen. Livet har så vidt begynt og vende tilbake til det normale med de begrensningene som er. Mallorca er som nevnt i forrige oppdatering mye lettere rammet av viruset enn deler av fastlands Spania, men har allikevel de samme strenge restriksjonene som resten av Spania, med utgangsforbud frem til 4. mai.

Vi som arrangør følger nøye med på rådene som blir gitt av norske og spanske myndigheter, og ikke minst på Utenriksdepartementets  reiseråd. I tillegg har jeg kontakt med ledelsen på Beach Club Font De sa Cala hvor tennisturen skal arrangeres, og som holder meg informert om hva som skjer fremover. Vi følger også med på hva ITF (International Tennis Federation) gjør med sine egne arrangementer på samme tid. Det som er spesielt interessant for oss å observere, er at to store tennisarrangementer i ukene etter oss på Beach Club Font De sa Cala fremdeles planlegges som avtalt. Dette er Mallorca Seniors Open og VM veteran. De planlegger å ta den endelige beslutningen senest i begynnelsen av juli.

Det har nå også kommet positive signaler fra spanske myndigheter, som har planer om å åpne opp samfunnet fremover i fire faser (fra 0-3).Fase 0 er i gang, fase 1 starter 4 mai på Mallorca ( 11 mai fastlands Spania) fase to fra 25 mai, fase tre er planlagt til start 8 juni på Mallorca og 22 juni i fastlands Spania, og det er snakk om å åpne for turisttrafikk igjen i juli. Så fremdeles lever håpet om at vi kan reise på en etterlengtet tennistur i september. 

Neste oppdatering om turen vil komme i begynnelsen av juni. Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med meg på mob: 90648132 eller e-post: thomas@w-sport.no

Da er det bare å spisse tennisformen, vaske hender og ikke minst stay safe !

 

Med gode ønsker

Thomas Wettergreen
 

© 2021 Norske Tennisveteraner    Nedre Høn terrasse 3, 1384  Asker    Sekretær: Elin Nilssen    E-post: elin@norsketennisveteraner.no

Personvernerklæring