M������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������nedens profil
 

Norske Tennisveteraner
Nedre Hn terrasse 3
1384  Asker
Sekretr: Elin Nilssen
E-post: elin@norsketennisveteraner.no
 

NTF TOURNAMENT SOFTWARE

 

MEDLEMSREGISTER 

TERMINLISTEN

3.-5. des NTV-Cup, Nordstrand
22.-23. jan Double, Drøbak
10.-15. mars : NM inne 2022, OTA
17. sep-1. okt : Mallorca 2022
 
M������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������nedens profil
Rekorddeltagelse i Hemingdoublen

Hele 62 påmeldte par i den tradisjonsrike Hemingdoublen i år.

 

13.11.2011


 

Rekordmange deltakere i den tradisjonsrike Heming doublen i år – 62 par med. Et utrolig vellykket arrangement på og utenfor banen.

Damene først:

Vi hadde mange Hemingdamer med og flere kom veldig langt…men ikke helt langt nok: Til tross for Hemingfinalister i ALLE tre dameklassene, klarte ingen av Hemingdamene  å gå av med seieren denne gang. Til finalen kom Britt Schjøth-Iversen (Heming) og Anne Dehli Person (Njård) i DD35,  Line Schjøth-Iversen og Kaia Engebretsen i DD 45– de hadde 3 matchballer men tapte kampen til slutt og Kristin Horn med makker Kristin Trosdahl (Ski) i DD 55/65.

Heldigvis kunne Hemings Svenn Korseth jr. og Frederick Von Zernichow redde æren ved å vinne finalen i Herrer Double35 mot Lyse /Oldervik.

Med bare to par med i HD 70 og HD 80 – startet Knut Lykke og Thomas Bøhmer i finalen der de ble  slått av Edvard Raastad/Stig Nielsen (OTK). Etter fantastisk bra innsats i HD 80, tapte Hemings Odd Bakke/Guy de Brisis mot Asker paret Enger /Michelsen. Utrolig  gøy å se hvor mye bra tennis det også er i de eldre klassene.

Hemingdoublen har blitt en fin tradisjon med gode kamper og samtidig er det et flott sosialt arrangement med fantastisk buffet hele helgen gjennom. Dette bidrar til at folk blir igjen etter å ha spilt, spiser og ser på andres kamper.

Stoor takk til Tiril Baartvedt som klarte å være turneringsleder og samtidig klarte å spille seg til en semifinale. Liv Solheim og sine hjelpere som sto for kjempebuffet og masse mat hele helgen. Torben Kragstad for mange fine Wilson premier (samt bra spill på banen sammen med broren Marius). Britt Schjøth-Iversen og Svenn Korseth jr som også prøvde å gjøre så godt de kunne som arrangører og spillere.

Neste år blir det like bra, om ikke enda bedre.

 

Britt Schjøth-Iversen 2011


(Klikk på et bilde for en større versjon)
 

© 2021 Norske Tennisveteraner    Nedre Hn terrasse 3, 1384  Asker    Sekretr: Elin Nilssen    E-post: elin@norsketennisveteraner.no

Personvernerklring