Informasjon til turneringsarrang������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������rer
 

Norske Tennisveteraner
Nedre Hn terrasse 3
1384  Asker
Sekretr: Elin Nilssen
E-post: elin@norsketennisveteraner.no
 

NTF TOURNAMENT SOFTWARE

 

MEDLEMSREGISTER 

TERMINLISTEN

3.-5. des NTV-Cup, Nordstrand
22.-23. jan Double, Drøbak
10.-15. mars : NM inne 2022, OTA
17. sep-1. okt : Mallorca 2022
 
Informasjon til turneringsarrang������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������rer
VM-rapport fra Herrer 60

Flott 11. plass til Norge i Herrer 60+ i VM i Kroatia.
Det flotte bildet er fra "høydetreningen" i Norge før mesterskapet.

 

21.09.2012


 

Cato Bryn, Harald Messel, Jørgen Elvik og Bjørn Wold var tatt ut til det norske laget i 60+. Før VM var Norge ranket som nummer 18 i denne klassen og det deltok 28 lag i år.

Vi kom i pulje med Canada (seedet 8), Sverige (seedet 12) og Belgia. Mandag startet med kamp mot Sverige, som hadde med sine 4 beste spillere i denne klassen.

Her fikk vi en flott start ved Harald  som vant over årets svenske mester og Cato som beseiret Sveriges ener i 2 sett. Jørgen og Bjørn tapte doublen, men vi  vant 2-1 til stor skuffelse og

overraskelse  for svenskene og ditto glede i den norske leieren. Tirsdag sto Canada for tur og de hadde et sterkt lag. Harald og Cato tapte begge i 2 sett, men vant doublen i to sett og 2-1 til Canada.

Dette skulle vise seg å bli viktig, ettersom vi da med 3-0 mot Belgia var sikret å bli minst nummer 2 i puljen. Cato og Harald gjorden jobben mot Belgia og vi vant 3-0 etter at 2 av kampene gikk over 3 sett.

Det ble meget jevnt mellom Sverige og Canada, og med 1-1 etter singlene måtte Canada vinne puljen, mens Sverige ble nummer 3.

Vi skulle derved spille om plassene 9-16 med  alle de andre 7 som ble nummer 2 i sine puljer.

Torsdag spilte vi mot Finland i en fryktelig vind. Bjørn vant 2. singlen i 2 greie sett, mens Jørgen tapte på 1. single. Harald og Cato seiret i doublen, slik at vi slo Finland 2-1 og var klar for kamp om 9-12 plass.

Her møtte vi England som var seedet som nummer 6 og hadde et meget sterkt lag. Cato og Jørgen tapte i single, mens Harald og Bjørn tapte doublen. Det var da klart for kamp om 11-12 plass siste dagen (lørdag)

mot Sveits som var seedet som nummer 9. Harald og Jørgen hadde pådratt seg skader som gjorde at de måtte stå over. Bjørn tapte 2. single, mens Cato hadde en ny sterk seier på 1. single etter å ha vunnet første

sett på tiebreak 8-6 etter å ha ligget under 6-3. Andre sett gikk greit til Cato. Det var så klart for avgjørende double, som Cato og Bjørn vant 4-6, 6-3, 6-4 etter fin innsats i en jevn og spennende kamp.

11. plass blant 28 lag var vi meget fornøyd med og det var en fornøyd og sliten gjeng som satte seg på flyet hjem til Norge lørdag kveld! 4 seire og 2 tap og 2 av seirene mot seedede lag!

 

Bjørn Wold
 

© 2021 Norske Tennisveteraner    Nedre Hn terrasse 3, 1384  Asker    Sekretr: Elin Nilssen    E-post: elin@norsketennisveteraner.no

Personvernerklring