Fotoalbum
 

Norske Tennisveteraner
Nedre Høn terrasse 3
1384  Asker
Sekretær: Elin Nilssen
E-post: elin@norsketennisveteraner.no
 

NTF TOURNAMENT SOFTWARE

 

MEDLEMSREGISTER 

TERMINLISTEN

11.-25. sep
Mallorca-tur og turnering
24.-26. sep NTV-Cup, Nesodden
2.-3. okt
Doubleturnering i Drøbak
10.-15. okt
VM for lag for SuperSeniors, Mallorca
15.-17. okt VBTK, double
22.-24. okt
LST HøstCup, Stavern
29. okt-2. nov NM inne OTA
5.-7. nov
Nordisk Mesterskap, SALK Stockholm
12.-14. nov Hemingdoublen
17.-21. nov Arktisk Lys, Tromsø
3.-5. des NTV-Cup, Nordstrand
 
Fotoalbum
VM for lag for Seniors

Norge hadde kun ett lag i VM for Seniors som gikk i Helsinki forrige uke.

28.06.2016
 

4 damer var tatt ut og tok turen til Helsinki for å spille 50+. Lena S. Falck, Vibeke Voigt Pentzen, Helle Aanesen og Elin Nilssen. Lena hadde pådratt seg en skade i landskamp mot England helgen før, men håpet at denne skulle være leget til kampene startet. Skaden var dessverre alvorligere enn antatt, og Lena kunne ikke spille. Hun gjorde imidlertid god jobb på sidelinjen i flere av kampene.

Første motstander var Nederland som var seedet i gruppen. Deres ener Liselot Prechtel ligger nå øverst på ITF-rankingen i 50+, og deres toer Carole de Bruin ligger på 16. plass, så det var tøff motstand men morsom andresingle og double. I neste runde var Tyrkia motstander. Andresinglen var et greit tap for Helle med 0-6, 1-6, noe jevnere tap for Vibeke i førstesinglen med 2-6, 4-6 før en maratondouble over tre timer med Vibeke og Elin som endte 6-4, 6-7, 6-7.

Tredje kamp gikk mot Brasil. Vibekes førstesingle ble tapt 4-6, 2-6, Elin hadde igjen en tretimers kamp som endte med blodige tær og tap 2-6, 6-3, 3-6, før Vibeke og Helles double endte med tap 3-6, 4-6. 

Siste kamp gikk mot Moldova, og sjansene var der. Bare litt problematisk at Elin ikke hadde helt styring på årstidene og tok feil av St. Hans og julaften. Svært gavmild i alle faser av spillet, og motstanderen trengte ikke å anstrenge seg for å dra kampen i land 6-3, 6-1. Vibeke var mer på hugget og spilte en strålende single som endte 6-1, 7-6. Hadde matchballer på 5-4 i andre og 40-0, men måtte slite litt for til slutt å dra i land kampen i tiebreak. Motstanderen hadde svært mye tyngde som hun la bak slagene sine der for å få et avgjørende sett, men Vibeke sørget for at hun kunne spare litt punch til siste kamp.. Avgjørende double med Vibeke og Helle endte med tap 1-6, 3-6 mot damer som hadde en svært god feeling og visste hvor korridoren lå.

Snipp, snapp, snute, så var VM-eventyret ute. Damene rapporterer om at de har hatt det kjempegøy, fått nye venner fra hele verden, og fått veldig mye god trening. Veldig morsomt å se nivået, og god motivasjon for videre trening!


(Klikk på et bilde for en større versjon)

Norge - Nederland

Norge - Tyrkia

Innmarsj

Innmarsj

Tretimers double mot Tyrkia: 6-4, 6-7, 6-7

Lena bytter vimpler med Brasil

Norge - Moldova

Premievinnere

Norge - Brasil
 

© 2021 Norske Tennisveteraner    Nedre Høn terrasse 3, 1384  Asker    Sekretær: Elin Nilssen    E-post: elin@norsketennisveteraner.no

Personvernerklæring