Fotoalbum
 

Norske Tennisveteraner
Nedre Høn terrasse 3
1384  Asker
Sekretær: Elin Nilssen
E-post: elin@norsketennisveteraner.no
 

NTF TOURNAMENT SOFTWARE

 

MEDLEMSREGISTER 

TERMINLISTEN

2.-3. okt
Doubleturnering i Drøbak
10.-15. okt
VM for lag for SuperSeniors, Mallorca
15.-17. okt VBTK, double
22.-24. okt
LST HøstCup, Stavern
29. okt-2. nov NM inne OTA
5.-7. nov
Nordisk Mesterskap, SALK Stockholm
12.-14. nov Hemingdoublen
17.-21. nov Arktisk Lys, Tromsø
3.-5. des NTV-Cup, Nordstrand
 
Fotoalbum
VM i Tyrkia - Damelagene

Lagene har vært flinke til å sende rapport fra VM. Her kommer damenes rapporter.

 

02.11.2010


 

DAMER 60
Det var i 60 og 70 klassen. Dette er en liten rapport fra W60 klassen, hvor deltakerne i år var: Bjørg Holter Jonassen, Kristin Trosdal, Nelly Jacobsen og Inger Myrvold. 15 land var påmeldt i klassen, hvorav 7 var seedet. Det ble da 1 pulje med 3 land og 3 puljer med 4 land i utgangspunktet. Norge havnet i puljen med 3 land: Australia (som var seedet nr. 1), Irland og Norge. Vi skulle møte Irland i vår første kamp.

Kristin T. startet åpningskampen i 2.single strålende mot Irland og vant denne 6/1 6/4. Deretter var det 1.single, hvor Bjørg lå litt etter i starten, men vant så 7/5 6/3. Inger og Nelly spilte doublen, som vi tapte, men da var allikevel mye gjort i innledningskampen, for selv om vi i neste kamp tapte for Australia, så ble vi nr. 2 i gruppen og skulle spille videre om en plass i øvre halvdel.

Mot Tyskland (også seedet) spilte Bjørg og Nelly singlene, mens Kristin T og Inger spilte double Og mot Canada Kristin og Nelly singlene, mens Bjørg og Inger spilte double, Selv om det ble tap for begge disse land, så var det mye bra spill og fine dueller. Det er alltid utfordrene og spennende å spille mot andre land og føle at i ikke er helt "utafor", men kan ha dine balldueller. Mange av disse som deltar i Vm er jo internasjonale spillere på høyt plan.

Selve oppholdet på Club Ali Bey er bare helt topp. Med 62 baner, flotte spisesteder og bra rom, så er dette opphold og konkurranser man minnes med glede. Vi norske: 2 damelag og 3 herrelag, hadde det sosialt hyggelig sammen. Ja, det kunne ikke bli bedre. Og hyggelig var det at ITFs offisielle representant, Elsie Veentjer.Spruyt, fant diktet til Bjørg så bra , at det ble lest opp under deltakerfesten uka etter på det individuelle VM. Det lyder slik: 

LOVE
I love tennis, -
It’ s because of you.
I love tennis,
It gives me strength too.
Yes, I love tennis
for in my hearth
it’s so wonderful to compete
and be a part.
So thanks to this place,
to all competitors then.
I do hope to come back
- to meet you all again !
 

Bjørg Holter Jonassen

Rapport damer 70-klassen ( m/ Marit Munro, Pat Thorsvik og Kristin Horn ).
 
2 uker er lenge, men ikke for lenge når man er interessert i å se verdens beste seniorer yde sitt beste. Verdenseneren over 60 er utvilsomt Donna Fales som nylig fylte 70. Hun er ganske enkelt i en klasse for seg, men så har hun også representert Amerika i "Federation Cup" i sine yngre år. Morsomt er det å se hvor lett, variert og elegant det kan spilles; likevel med kraft og tyngde.
Likevel må jeg få si at vi norske er mer enn gode nok når det gjelder slagferdighet, men vi mangler turneringserfaring, sikkerhet og mental styrke. De beste greier langt bedre å hale i land de avgjørende ballene. Der har vi mye å hente.
 
Som for 2 år siden hadde vi maksimal uflaks med trekningen fordi vi også denne gangen havnet i en pulje med  både 2. og 4. seedet ( Tyskland og Frankrike) pluss Nederland. Likevel var vi nære på å slå Frankrike. Jeg vant singelen min og Pat og jeg tapte 6-4  7-5 i den avgjørende doublen  tross 5 settballer i 2. sett. Så nære så nære.
Som 4. mann i puljen havnet vi automatisk i kamp om sisteplassen fordi de andre puljene besto av bare 3 deltakerland! Vi hadde fortjent et spill om 5. - 8. plassen. Tyrkia slo vi lett til slutt.
 
Marit og jeg ble igjen uken etter, vant våre første runder, men tapte så mot 3. og 5. seedet. Begge gjorde en hederlig innsats. Selv hadde jeg 5 settballer, men..... det er disse avgjørende ballene da!!
I double brakk min partner armen i finalen mot USA uken forut, så det var det! Skikkelig uflaks!
 
Vi hadde det alle svært hyggelig på og utenfor banen, og endte opp med følgende avtale med de nederlandske damene: Jeg tar initiativ og organiserer en uformell landskamp neste sommer i 65- og 70-klassen; 2 singler og 1 double hver klasse. Det skal bli både hyggelig og gøy.
 
Kristin Horn
 

© 2021 Norske Tennisveteraner    Nedre Høn terrasse 3, 1384  Asker    Sekretær: Elin Nilssen    E-post: elin@norsketennisveteraner.no

Personvernerklæring