Fotoalbum
 

Norske Tennisveteraner
Nedre Høn terrasse 3
1384  Asker
Sekretær: Elin Nilssen
E-post: elin@norsketennisveteraner.no
 

NTF TOURNAMENT SOFTWARE

 

MEDLEMSREGISTER 

TERMINLISTEN

2.-3. okt
Doubleturnering i Drøbak
10.-15. okt
VM for lag for SuperSeniors, Mallorca
15.-17. okt VBTK, double
22.-24. okt
LST HøstCup, Stavern
29. okt-2. nov NM inne OTA
5.-7. nov
Nordisk Mesterskap, SALK Stockholm
12.-14. nov Hemingdoublen
17.-21. nov Arktisk Lys, Tromsø
3.-5. des NTV-Cup, Nordstrand
 
Fotoalbum
Rapport og bilder fra Spania-turen og turneringen

som gikk på Eurotennis 18/9-2/10 finner du her. Bildene viser det som er så flott med denne turen: en fin blanding av det sportslige og det sosiale.

10.10.2010
 

Spania-turen 2010 til Eurotennis Hotel i Villajoyosa var en veldig vellyket tur. Det var tilsammen 89 deltagere fra hele landet.

Stemningen var meget god hele tiden. Det ble spilt mye tennis i og utenfor turneringene. Den første uken var det to sosiale turneringer som Hans Helmen arrangerte med hjelp fra Kjell Hustad. Andre uke var den virkelige turneringsuka. Det ble spilt single, double og mixed. Ona Dalsjø fra Norstrand var dame-champion og Terje Sørensen fra Bergen vant herrer single. Det var mange spennende kamper i forskjellige klasser som måtte avgjøres med  tiebreak.

Gruppen var heldig med været – 23 til 30 grader med mye sol. Det var mange turer til stranden og bassenget før og etter kampene. Det var musikk og dans tre ganger i uken. En kveld var det swing, en annen var det disco og to fredager var det ”Frank Sinatra.”

Festkomiteen med Lise Nafstad, Brit Bækkevold og Vera Olsnes gjorde en kjempebra jobb med banketten. Bordene var lekre – takk til vår kunstner Vera. Kai Mikalsen var toastmaster, og det ble masse taler og ett par sanger. Deltagerne takket også Hans og Erling for deres arbeid i turneringen.

Som  reiseleder er jeg meget fornøyd fordi alt gikk bra, og jeg fikk veldig mange gode tilbakemeldinger. Stor takk til Eurotennis Hotel som samarbeidet godt med oss.

Hilsen

Cora Brusevold

Tusen takk til Mary Hustad, Cheryl Rubin, Cora Brusevold og Reidar Andersen for flotte bilder.


(Klikk på et bilde for en større versjon)
 

© 2021 Norske Tennisveteraner    Nedre Høn terrasse 3, 1384  Asker    Sekretær: Elin Nilssen    E-post: elin@norsketennisveteraner.no

Personvernerklæring