Fotoalbum
 

Norske Tennisveteraner
Nedre Høn terrasse 3
1384  Asker
Sekretær: Elin Nilssen
E-post: elin@norsketennisveteraner.no
 

NTF TOURNAMENT SOFTWARE

 

MEDLEMSREGISTER 

TERMINLISTEN

18.-20. juni
Midnight Sun Cup, Bodø - avlyst
25.-27. juni Nesøya - avlyst
30. juni-4. juli Stavern SommerCup
13.-15. aug
Prinsdal - flyttet fra april/mai
20.-29. aug
NM ute, Larvik og Stavern
29. aug-11. sep
VM Seniors (50-55-60+)
3.-5. sep
Trøndersk Veterantreff
11.-25. sep
Mallorca-tur og turnering
24.-26. sep NTV-Cup, Nesodden
2.-3. okt
Doubleturnering i Drøbak
15.-17. okt VBTK, double
22.-24. okt
LST HøstCup, Stavern
29. okt-2. nov NM inne OTA
5.-7. nov
Nordisk Mesterskap, SALK Stockholm
12.-14. nov Hemingdoublen
17.-21. nov Arktisk Lys, Tromsø
 
Fotoalbum
U.S.T.A. NationaL Seniors Women’s Clay Court Championships

Etter at de 10 NTV-damene spilte vennskapskampen mot spillere fra Kingwood Country Club, dro de videre til Houson Racquet Club for å spille U.S.T.A. National Seniors Womens Clay Court Championships, en av de fire topp dameturneringene i USA.10.03.2013
 

Bilder nederst i artikkelen. Stor takk til Cora Brusevold for artikkel og bilder.


Deltagerne var fra flere land, men Norge hadde den største kontingenten med unntak av USA. De norske damene som var med var Brit Bækkevold, Britt Siem, Cora Brusevold,Eva Engelhardt, Helen Eie, Kristin Horn, Liv Solheim, Marianne Fosaas og Nelly Jacobsen.

Det var en ”feed-in consolation”turnering som betyr at hvis en spiller taper i hovedturneringen t.o.m.  i kvartfinalen i hver klasse får hun muligheten til å viderespill og bli #5 i hele turneringen. Taperen i consolation finalen blir #6 og taperen i semifinalen blir #7.

 Dette passet veldig bra for oss fordi Kristin Horn med hennes makker, Sally Shelburne fra Washington D.C. var det eneste paret som vant i første runde i 65 klasse. De vant enkelt  6-2, 6-0.  De to traff #2 seedet Molly Hahn og Judy Louie i annen runde og var veldig nære ved å vinne første setet, men tapte 6-7, 4-6. Hahn og Louie ble nummer to i klassen. Kristin spilte også singel,  men tapte mot en meget solid motstander. Hun trakk seg fra consolation runden pga. en fotskade.

Brit Bækkevold og Lise Nafstad fikk en ”bye” i første runde, men traff #1 seedete Brenda Carter og Betty Wachob fra USA i annen runde. De kjempet hardt og hadde flere gameballer, men motstanderne tok kontroll på gameballene og  våre damer tapte 0-6 0-6. Carter og Wachob ble vinnerne i klassen.

Tredje dagen spilte alle i ”Consolation.” Vår ”yngste” deltager Liv Solheim med Amerikanske makker Carole Kernohan spilte i 55 klassen. De kjempet hardt, men tapte dessverre. I 65 klasse, spilte Britt Siem og Marianne Fosaas jevnt mot et par fra Texas , men måtte se seg slått 4-6, 4-6. Eva Engelhardt og Helen Eie som spilte veldig bra i første runde hadde ikke dagen så de tapte også.             .

Dagen ble reddet for  NTV damene da de to andre lagene, Brit Bækkevold og Lise Nafstad og Nelly Jacobsen og Cora Brusevold vant sine kamper. Brit og Lise hadde en veldig jevn kamp, tapte første settet 3-6, men vant de siste to 6-4 6-4. Cora og Nelly hadde en kjempegod dag og vant lett 6-3 6-0.

Torsdag (fjerde dagen) kom og de 3 lag som var igjen kjempet hardt, men det var bare Cora og Nelly som klarte å gå videre til kvartfinalen. De spilte en lang og spennende kamp og vant 3-6, 6-4, 6-2. Da det siste poenget ble spilt sang den norske kontigenten ”Seieren er vår,” til glede for spillerne og de amerikarnerne som så på kampen.  Cora og Nelly skulle spille  neste dag, men en av motstanderne måtte trekke seg så de gikk videre til semi-finalen på lørdag. I semifinalen traff Cora og Nelly et meget sterkt  par fra Oregon og tapte stort 0-6, 0-6. Allikevel, de var fornøyde med turneringen fordi det var fint at de kom så langt. De endte opp på syvende plass i 65 klassen.

Brit og Lise og Kristin og Sally spilte også i lille kvartfinalerunden. Begge lag måtte se seg slått av to sterke lag.  

Vi anbefaler turneringen for NTV damer, den er meget bra organisert . Turneringskomiteen var veldig hjelpsomme fra registrering til alt vi trengte hver dag. For tilsammen 80 dollar fikk vi frokost og lunsj i 5 dager samt to middager og banketten og en del giveaways.

Gruppen opplevde ikke bare tennis. De var på Houston Rodeo (en vill opplevelse), og tur til downtown Houston og Galveston, Texas, ved den Mexican Gulfen og en masse shopping.  

 

 

 


(Klikk på et bilde for en større versjon)

Veldig glad for at det norske flagget henger på Houston Racquet Club

To glade vinnere !!!!!

Fotomodell Liv og de andre soler seg seg før lunsjen.

Brit og Lise møtte førsteseedede Brenda Carter og USAs nr 1 i 65-klassen Betty Wachob.

Etter registrering - fikk en del "giveaways."

Damene under turneringsbanketten.

Vi var på Houston Rodeo! Yeehaw!!!!

Hele gjengen fra venstre: Britt Siem, Brit Bækkevold, Marianne Fosaas, Helen Eie, Nelly Jacobsen, Kristin Horn, Lise Nafstad, Liv Solheim, Eva Engelhardt og Cora Brusevold.

Kristin får fotbehandling.
 

© 2021 Norske Tennisveteraner    Nedre Høn terrasse 3, 1384  Asker    Sekretær: Elin Nilssen    E-post: elin@norsketennisveteraner.no

Personvernerklæring