Nyheter
 

Norske Tennisveteraner
Nedre Høn terrasse 3
1384  Asker
Sekretær: Elin Nilssen
E-post: elin@norsketennisveteraner.no
 

NTF TOURNAMENT SOFTWARE

 

MEDLEMSREGISTER 

TERMINLISTEN

1.-3. mars NTV-Cup, Nesodden
14.-19. mars NM inne OTA
19. mars
Generalforsamling, OTA
3.-5. mai
Prinsdal, singleturnering
10.-12. mai Stabekk
31. mai-2. juni
Hankø - tennis og jazz
7.-10. juni
Pinseturneringen, Drøbak
19.-23. juni
Midnight Sun Cup, Bodø
3.-7. juli
LST SommerCup, Stavern
4.-10. aug VM for lag Seniors
11.-17. aug
VM Seniors, individuelt
16.-22. aug NM ute, Asker
23.-25. aug
Trøndersk Veterantreff
14.-28. sep Utenlandstur 2019
4.-6. okt
Nordisk Mesterskap, Helsinki
19.-20. okt
Doubleturnering, Drøbak
25.-27. okt
LST HøstCup, Stavern
8.-10. nov Hemingdoublen
15.-17. nov Arktisk Lys, Tromsø
21.-24. nov ITF Oslo
29. nov-1. des
Nordstrand, singleturnering
 
Nyheter
NM ute

NM utendørs 2013 – glede og bevegelse for flest mulig.
Også finalene går på BSTK. 


18.06.2013
 

Blommenholm og Sandvika tennisklubb (BSTK) inviterer til NM-fest. Klubben er i sitt åttiende år og legger opp til et storslått arrangement på sitt vakre anlegg i enden av Engervannet ved Sandvika med gjester fra hele landet. Klubben er med sine åtti år å regne for en ekte superveteran med bred erfaring, dyp innsikt og et ukuelig pågangsmot hvor det viktigste ikke er å vinne, men å delta - ikke bare pleie egne seire, men å tilrettelegge også for andres.

Veterantennis er først og fremst bredde båret oppe av sosialt samhold med mye bevegelse. Kroppen trenger bevegelse, og det er et prinsipp som heter at når kroppen beveger seg omkring leddene, utløses glede fra organismen.  Motto for årets NM er glede og bevegelse for flest mulig.

I tennis er det slik at det mest spennende og mest inspirerende er å spille mot en motstander som er litt bedre enn en selv. Det er noe av poenget med et NM, der de fleste på et tidspunkt får gleden av å spille mot en som er litt eller mye bedre. Der ligger også kimen til personlig fremgang.

Veteran – NM skal først og fremst være et sted der mennesker møtes omkring en felles lidenskap, en felles glede. Som arrangør legger vi til rette for både spennende konkurranser og sosial hygge.

Vi inviterer til grillfest på turneringens andre dag fra klokken 1800 og utover. Underholdningen foregår rett foran grillstedet med utvalgte kamper for spenning og estetetikk.

Det blir også arrangert festmiddag på torsdag aften i turneringsuken. Her blir det sign in i dagene før, og festen går av stabelen på den nye Strand restaurant med variert meny, vakker fjordutsikt og ikke minst de gode samtaler omkring den felles interesse.

Veterantennis setter naturlig nok kroppen på prøve, og skader forekommer på alle ferdighetsnivåer. Av den grunn stiller vi med egen fysioterapeut som fra sin base ringside, tar seg av akutte skader og spørsmål av både lidende og forebyggende karakter. Her er alle velkommen og det til en hyggelig pris!

BSTK oppfordrer klubbene over det ganske land å mobilisere for deltagelse. Vi ønsker oss flest mulig klubb - par i double og mixed. Det blir premiering av beste klubb, både når det gjelder deltagelse og samlet prestasjon. Pek ut en motivasjonsansvarlig i hver klubb og start like godt påmeldingen med det samme. Tournement software er en hyppig besøkt side med stor nysgjerrighet på hvem som stiller. Jo tidligere jo bedre. Alle vil se nettopp ditt navn, og du er hjertelig velkommen som deltaker eller gjest til årets tennisbegivenhet nummer en.

Med beste hilsen BSTK -  80 år

PS  Fordi Frogner tennisanlegg er fullsatt hele NM-uken, avvikles alle kamper, også finalekampene, på Blommenholm.
 

© 2019 Norske Tennisveteraner    Nedre Høn terrasse 3, 1384  Asker    Sekretær: Elin Nilssen    E-post: elin@norsketennisveteraner.no
Webdesign og webteknikk av Beatlock