Nyheter
 

Norske Tennisveteraner
Nedre Høn terrasse 3
1384  Asker
Sekretær: Elin Nilssen
E-post: elin@norsketennisveteraner.no
 

NTF TOURNAMENT SOFTWARE

 

SPONSORER

 

TERMINLISTEN

26.-27. mai Asker
11.-17. juni
European Senior Championships
21.-24. juni
Midnight Sun Cup, Bodø
4.-8. juli
LST SommerCup, Stavern
12.-18. aug VM lag, Seniors
16.-21. aug
NM ute, Frognerparken
18.-25. aug
VM Seniors, individuelt
24.-26. aug
Nordisk Mesterskap, Oslo
24.-26. aug
Trøndersk Veterantreff
9.-14. sep
European Senior Club Championships, 60-75+
15.-29. sep Utenlandstur 2018
16.-22. sep
VM for lag, SuperSeniors
17.-22. sep
European Senior Club Championships, 35-55+
22.-29. sep
VM SuperSeniors, individuelt
21.-26. okt
VM lag, Young Seniors
26.-28. okt
LST HøstCup, Stavern
27. okt-3. nov
VM Young Seniors, individuelt
9.-11. nov Hemingdoublen
16.-18. nov Arktisk Lys, Tromsø
22.-25. nov ITF Oslo
10.-12. des DTK Adventsmixed
 
Nyheter
VM for lag 35+ -55+

Mesterskapet gikk i Tyrkia 18.-23. mars 2013. Her er en liten rapport som kapteinen for Damer 50-laget, Anne Holta, har skrevet, og etter rapporten, finner du bilder.17.04.2013
 

Lise Jæger tok kontakt med oss øvrige i desember og foreslo at vi skulle melde vår interesse for deltagelse i VM (!) Helt utelukket, tenkte vi først,  der har vi ikke noe å gjøre. Etter noe overtalelse og  betenkningstid sa vi likevel ja, og søknad ble sendt till NTV. Vi fikk klarsignal, og dette angrer vi ikke på:

Oppholdet på Ali Bey Manavgat, Tyrkia, var fantastisk hyggelig og er uforglemmelig. Det var over 60 baner i tilknytning til hotellet og det er visstnok det største anlegget i verden, og det eneste som  kan huse et slikt stort arrangement med 190 lag. Vår klasse ,damer 50 +, var den største i VM med hele 22 lag. Mange av dere er sikkert kjente med at det er gruppespill i lagkonkurransen. Det er ingen overraskelse at vi tapte samtlige kamper, men vi fikk spilt like mange kamper som de andre. Vi møtte Canada og Frankrike i vår første gruppe. Deretter møtte vi Tyskland, Tyrkia og Irland. I ettertid ser vi at vi muligens hadde noe overdreven respekt for de 2 siste landene.

Vi tapte nok mye pga manglende rutine og erfaring, og ikke minst pga dårligere fysisk grunntrening. Oppsummeringene etter kampene viste oss av vi til dels kunne vise styrke, vi så da på antall baller vunnet, oppnådd tie break og sett. Vi tar denne erfaringen med videre, for tross tap, var dette en stor og positiv opplevelse Vi fikk for øvrig god kontakt med spillerne fra de andre landene. De kunne fortelle at deres treningsmengder lå til dels langt over vår og de hadde også  tøffe uttak i sine respektive hjemland. Vårt lag kan nok ikke klare å spille tennis 6 ganger pr uke, men vi kan prioritere annerledes.

Oppholdet ga oss motivasjon og ikke minst inspirasjon til faktisk å trene så mye som hver og en av oss kan få til i en ellers hektisk hverdag. Dette ga mersmak. Et par av oss, var også  tilstede og så på den individuelle konkurransen uken etter, mye flott tennis, men ikke minst – bare hyggelige mennesker. Vi oppfordrer alle som har anledning til det, til å melde seg på turneringer utenlands.

Med hilsen og stor takk til NTV fra Lise Jæger, Sissel Lie, Erna Breiland, Anne Fløttre Holta

 

 


(Klikk på et bilde for en større versjon)
 

© 2018 Norske Tennisveteraner    Nedre Høn terrasse 3, 1384  Asker    Sekretær: Elin Nilssen    E-post: elin@norsketennisveteraner.no
Webdesign og webteknikk av Beatlock